Várjuk hívását +36-1-555-2205

Ingatlanalap befektetései nyilvánosak

66 lakóingatlan, melynek 80%-a ki van adva

A Duna House Magyar Lakás Ingatlanalap törekszik arra, hogy lehetőleg a legjobb áron vegyen ingatlanokat és sok esetben sikeresen tud piaci ár alatt vásárolni. A megvásárolt lakóingatlanok hosszú távú hasznosítása, bérbeadása a befektetési alap hozamának egyik biztos bázisát adja.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak vagy befektetési tanácsadásnak, a benne foglalt adatok kizárólag tájékoztató jellegűek és nem teljeskörűek. 

Az itt közölt információk célja kizárólag a Duna House Magyar Lakás Ingatlanalap portfoliójáról történő bővebb tájékoztatás.

A dokumentumban feltüntetett információk azonban - különösen az egyes ingatlanok értéke - tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos, a jogszabályban előírt, időszakosan közzéteendő értékbecslői értékelésnek; ezért a Duna House Magyar Lakás Ingatlanalap (továbbiakban: Alap) nettó eszközértékének meghatározásakor is eltérő értékek kerülhetnek figyelembe vételre. Így ezen értékek nem szolgálhatnak hivatkozási alapként semmilyen igény érvényesítése során vagy annak alátámasztásául. Az ingatlanok értéke továbbá a piaci viszonyok változásából és az ingatlanpiacra kihatással lévő egyéb körülményekből is eredően változhatnak. Az Alap nettó eszközértékének számításakor a Kezelési Szabályzatban feltüntetett egyéb költség- és díjtételek is figyelembe vételre kerülnek.

A megfontolt befektetői döntés meghozatal érdekében kérjük, hogy szíveskedjen az Alap hivatalos dokumentumaiból, így Tájékoztatójából, Kezelési Szabályzatából, éves és féléves jelentéseiből is tájékozódni. Ezek magyar nyelven elérhetők a vezető forgalmazó Concorde Értékpapír Zrt.-nél és a Random Capital Zrt-nél mint forgalmazónál mint a forgalmazás helyein papíralapon, valamint az Alapkezelő www.impactalapkezelo.hu, a vezető forgalmazó www.con.hu és a forgalmazók, www.randomcapital.hu, www.mkb.hu, valamint www.spbinvest.hu internetes oldalain elektronikus formában. Ugyanezen elérhetőségeken tájékozódhat az Alap Kiemelt Befektetői Információi felől, amely az Alap alapvető jellemzőit tartalmazza tömör formában azzal, hogy az önmagában nem ad teljes körű leírást az alapról. A forgalmazóknál tájékozódhat az Alap befektetési jegyeinek forgalmazási feltételeiről is.

A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményekre! Az alapot az Impact Alapkezelő Zrt. kezeli, amely az MNB H-EN- III-130/2016. számú határozata alapján végzi a tevékenységét. 

Az Impact Alapkezelő Zrt. a változtatás jogát fenntartja!